Consultancy

Micheline verdiende de afgelopen 30 jaar ruimschoots haar sporen in de beauty- en wellness sector. In 2005 richtte zij haar distributiebedrijf, Saisons op dat snel uitgroeide tot de grootste cosmeticaleverancier van België. Het succes van de schoonheidsspecialistes maar ook die van haar 24 werknemers stond voorop. Zij verkocht in 2017 haar bedrijf aan haar leverancier.

 

Micheline is een zeer gedreven zakenvrouw, met een passie voor haar vak en voor het ondernemerschap. Haar missie is om vrouwen in hun kracht te laten komen.

 

Ze wil vrouwen stimuleren om te geloven in hun capaciteiten, hun eigen talenten te ontdekken en te gaan voor leiderschap en ondernemerschap. Om die reden nam ze in 2015 deel aan de Womed Award van Markant vzw, Artemis en Unizo, waarin ze de tweede plaats behaalde. In 2017 werd ze uitgekozen tot inspirator voor een ING Inspiration Tour, waarbij ze 15 ondernemers coachte in haar visie op vrouwelijk ondernemen.

 

Via Blooming deelt ze haar businessinzichten op een eigenzinnige en inspirerende manier.

 

Ons doel: business opportuniteiten ontdekken, ondernemingen laten groeien en mensen begeleiden naar persoonlijk geluk en professioneel succes.

Daarom houden klanten van ons.

Het werkt echt! Ik ben thuis gekomen, heb alle ideeën van de dag toegepast in de zaak, alle producten goed gezet op de schappen. Wat heb je me vandaag veel kracht gegeven! Ik ben met de zaak op een punt gekomen dat er bepaalde zaken moeten veranderen, zowel voor mezelf als voor de zaak. Ik krijg beetje bij beetje de kracht en durf veranderingen door te voeren. Na vandaag weet ik dat verandering goed is en dat ik gewoon moet durven!! Een dikke merci voor alles Micheline.
Jolien Peeters
Het was top! Ik heb heel veel bijgeleerd, een dikke dankjewel Micheline!
Vicky Schmitz
Ik heb al heel veel geleerd van Micheline. Ik heb al verschillende verkooptrainingen gevolgd die echt mijn zaak en mijn team versterkt hebben. Ik heb veel vertrouwen in Micheline, maar vooral Micheline zorgt ervoor dat je vertrouwen krijgt in jezelf. Je krijgt een energieboost die je omzetcijfer fors de hoogte laat ingaan. Ik wil blijven groeien, ik ben na 20 jaar nog altijd gepassioneerd door het beroep van Skin Expert en zal daarom in de toekomst ook kijken wat Blooming voor mij kan betekenen.
Tamara Van Beethoven
De verkooptraining was top, veel nieuwe tips die ik in de praktijk ga toepassen. Merci Micheline voor de goede begeleiding!
Gwendolien De Cooman