Insights Discovery

Zelfinzicht is de basis voor ontwikkeling. De beste medewerkers, teamplayers en leiders zijn mensen die zichzelf begrijpen.

Insights Discovery is een toegankelijk kleurenmodel om meer inzichten te krijgen over jezelf, je team en je klant. Zet je energie juist in om gemotiveerd te blijven en zo efficiënt mogelijk te werken. Daarnaast kan je ook beter in verbinding gaan met anderen.

 

 

Wat is INSIGHTS DISCOVERY?

 • De vier kleuren verwijzen naar gedragseigenschappen die we meestal het liefst of gemakkelijkst laten zien.
 • De kleurentaal is gebaseerd op het gedachtegoed van Carl Gustav Jung. De Zwitserse psycholoog en psychiater introduceerde het concept van psychologische voorkeuren.
 • Insights koppelt die voorkeuren aan 4 kleuren. Ze geven je op een aansprekende manier inzicht, in je eigen reacties en gedrag van jezelf en anderen.
 • Helpen je om te begrijpen waarom andere mensen heel ander gedrag laten zien en hoe je ermee kan omgaan.

 

Waarom kiezen voor INSIGHTS DISCOVERY?

 • Gemakkelijker afstemmen op en verbinding maken met anderen.
 • Dit levert een werkomgeving op waarin vernieuwing, creativiteit en productiviteit floreren.
 • Wanneer je kiest voor een reis met Insights Discovery, investeer je in je mensen en geef je hun het gereedschap in handen om beter met elkaar samen te werken, voor altijd.
 • Wanneer een organisatie haar medewerkers helpt om inzicht te krijgen in hun kleurrijke voorkeuren, zijn mensen beter in staat om hun motivatie vast te houden.
 • Ze blijven zich betrokken voelen, zowel vanuit een individuele of leidinggevende rol als binnen een team.
 • Wij helpen mensen om optimaal te presteren door hun meer inzicht te geven in zichzelf en anderen.

 

 

Laat mensen het allerbeste uit zichzelf halen door hun zelfinzicht te verbeteren. Leer ze onderlinge verschillen waarderen en benutten en creëer een werkomgeving waarin iedereen werkgelukkig én productief kan zijn.

Ontdek jouw unieke kleurenpalet met Insights Discovery

 

Praktische informatie:

 • Persoonlijk profiel, management en salesprofiel met 10 coachingsessies van 75 minuten
 • Inbegrepen: blokjes, werkboek, kaarten goede & slechte dag

 

Meer informatie kan je aanvragen via micheline.vandevoorde@bloomingconsultancy.com of via het contactformulier.

Daarom houden klanten van ons.

Ik heb al heel veel geleerd van Micheline. Ik heb al verschillende verkooptrainingen gevolgd die echt mijn zaak en mijn team versterkt hebben. Ik heb veel vertrouwen in Micheline, maar vooral Micheline zorgt ervoor dat je vertrouwen krijgt in jezelf. Je krijgt een energieboost die je omzetcijfer fors de hoogte laat ingaan. Ik wil blijven groeien, ik ben na 20 jaar nog altijd gepassioneerd door het beroep van Skin Expert en zal daarom in de toekomst ook kijken wat Blooming voor mij kan betekenen.
Tamara Van Beethoven
Het werkt echt! Ik ben thuis gekomen, heb alle ideeën van de dag toegepast in de zaak, alle producten goed gezet op de schappen. Wat heb je me vandaag veel kracht gegeven! Ik ben met de zaak op een punt gekomen dat er bepaalde zaken moeten veranderen, zowel voor mezelf als voor de zaak. Ik krijg beetje bij beetje de kracht en durf veranderingen door te voeren. Na vandaag weet ik dat verandering goed is en dat ik gewoon moet durven!! Een dikke merci voor alles Micheline.
Jolien Peeters
Het was top! Ik heb heel veel bijgeleerd, een dikke dankjewel Micheline!
Vicky Schmitz
De verkooptraining was top, veel nieuwe tips die ik in de praktijk ga toepassen. Merci Micheline voor de goede begeleiding!
Gwendolien De Cooman