13/06/2022

Kleurrijk verkopen

  • Maximum 6 personen
  • Schoolstraat 29
  • 2970 Schilde
  • Van 9u30 tot 12u30

Wil jij verkopen op een manier waar jij je goed bij voelt? Leer kleurrijk verkopen! Je leert hoe je je verkoop kunt afstemmen naargelang de klant haar persoonlijke ingesteldheid. Je maakt echte connecties met je klant en creëert daardoor meer omzet. Je leert het allemaal bij kleurrijk verkopenkleur.

Prijs: 195 euro excl BTW

Mogelijkheid om nadien workshop verkopen te volgen.

Inschrijven & meer info

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.


Na je inschrijving ontvang je een factuur die betaalbaar is binnen 15 dagen

Daarom houden klanten van ons.

In het voorbije jaar heb je me laten stilstaan. Laten voelen wat ik wil en waar ik naartoe wil met mijn zaak. Je hebt me uit men coconneke genomen op mijn pauze knop gaan staan en me doen voelen. Wat ik heb mogen ervaren en hoeveel inzichten je me hebt gegeven is prachtig. Door onze samenwerking heb ik veel meer rust gekregen in men hoofd de weg waar ik naartoe wil is duidelijker geworden. Je hebt me zelfvertrouwen gegeven. Het voelt zo goed aan om te weten welk doel je voor ogen hebt, daarvoor te werken.
Isabelle van Pureskin Beauty Center
Blooming heeft in de afgelopen 3 jaar op verschillende vlakken heel veel voor me betekend! Zowel persoonlijk als professioneel geeft Micheline de perfecte ondersteuning en begeleiding. Het insight discovery traject was een enorme eye opener, ik ben er niet alleen mezelf tegen gekomen maar heb er mezelf beter leren kennen en geleerd dat je best trots mag zijn met je eigen persoonlijkheid. Wat maakt dat je zoveel sterker op je benen staat en het je de kracht geeft om te vechten en door te gaan!
Jolien van Schoonheidsinstituut Jolie
Onze samenwerking met Blooming Consultancy heeft ons nog meer inzichten gegeven. Onze zaak is de voorbije 14 jaar alleen maar in stijgende lijn gegaan waarvan de laatste jaren enorm waren toegenomen. Toch was coaching zeer welkom om ons nog bij te sturen in zaken die je zelf niet ziet omdat je er te dicht op zit. Tijdens ons traject gaf Micheline aan om onze capaciteiten nog meer te gaan uitbouwen. We brainstormden hier samen over en zij hield rekening met ons concept en onze noden,
nog meer gaan groeien maar niet ten koste van onszelf en onze klanten.
Lies en Bart van Zenergie
Toen Micheline op mijn pad kwam was ze eerst en vooral een groot voorbeeld. Een vrouw die weet wat ze wil, in haar kracht staat en weet van aanpakken. Ongelooflijk hoe ze mij van onzekere ondernemer naar zelfzekere ondernemer heeft gebracht. Ze leerde me de zakelijke manier van denken en werken. Micheline is een uiterst lieve en begripvolle vrouw die ook als het minder gaat je steeds blijft motiveren om het beste uit jezelf te halen. Het hart op de juiste plaats en bakken aan kennis waarmee zij als geen ander weet hoe je bepaalde zaken die je als ondernemer tegenkomt dient aan te pakken.
Stefanie van Beautique
Jouw persoonlijke coachings lieten niet enkel Het Schoonheidshuisje groeien maar veranderde mij ook als persoon… Jouw grootste les is steeds “de koe bij de horens te vatten” en vol positiviteit door te gaan… Dit begint bij het geloven in jezelf… Die drive gaf je elk van jouw cursisten! Je haalt ze ze zo uit. Lieve Micheline, bedankt voor jouw steun, bedankt dat je in me geloofde, bedankt voor jouw vriendschap van de afgelopen 12 jaar, maar vooral bedankt voor alles wat je mij hebt bijgebracht ! #jebentdeallerbeste
Britt van Het Schoonheidshuisje
Met dit schrijven wil ik je bedanken voor het prachtig BLOOMING traject dat ik bij jou heb gevolgd, wetende dat dit wel het eerste en zeker NIET het laatste zal zijn. Ik kan het niet beter omschrijven dan: een ‘ECHTE AANRADER’. Er werd gestart met ‘Insight discovery’ voor mij een heel moeilijke materie en toch ben je erin geslaagd om mij een nog meer positieve kijk te geven op mezelf, mijn zaak maar vooral IN mezelf, daar ben ik je heel dankbaar voor. Het was een traject tot in de puntjes verzorgd, heel professioneel, persoonlijk en OP MAAT. Zelfzekerder, met veel energie en zelfvertrouwen ga ik Sanitas een iets andere maar nog mooiere uitstraling geven!
Anne-Lies van Sanitas
Wat ben ik blij jouw coachingtraject gevolgd te hebben ik ben hiermee zo gegroeid, de cursussen die je me gaf, gaven me zoveel inspiratie en ging het een keertje niet goed je helpte me er steeds weer door met je gouden raad. Dank je wel met te helpen bij de dingen die ik het liefste doe. Micheline je bent een topper dank je wel. Ik kan zeggen een aanrader voor iedereen!Hed
Hedwig Coppé