14/03/2022

Marketingtraject

  • Maximum 6 personen
  • Schoolstraat 29
  • 2970 Schilde
  • Van 9u30 tot 15u

Een 3-daagse marketingtraject waarin ik je meeneem doorheen de kern van wie je bent en waar je voor staat, overheen hoe je sociale media kan inzetten en naar je website. We werken in een klein groepje van 6 personen zodat we van elkaar kunnen leren.

14 maart: de eerste stap

21 maart: sociale media

28 maart: website

 

Prijs: 950 euro excl BTW

Inschrijven & meer info

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.


Na je inschrijving ontvang je een factuur die betaalbaar is binnen 15 dagen

Daarom houden klanten van ons.

Het werkt echt! Ik ben thuis gekomen, heb alle idee├źn van de dag toegepast in de zaak, alle producten goed gezet op de schappen. Wat heb je me vandaag veel kracht gegeven! Ik ben met de zaak op een punt gekomen dat er bepaalde zaken moeten veranderen, zowel voor mezelf als voor de zaak. Ik krijg beetje bij beetje de kracht en durf veranderingen door te voeren. Na vandaag weet ik dat verandering goed is en dat ik gewoon moet durven!! Een dikke merci voor alles Micheline.
Jolien Peeters
Ik heb al heel veel geleerd van Micheline. Ik heb al verschillende verkooptrainingen gevolgd die echt mijn zaak en mijn team versterkt hebben. Ik heb veel vertrouwen in Micheline, maar vooral Micheline zorgt ervoor dat je vertrouwen krijgt in jezelf. Je krijgt een energieboost die je omzetcijfer fors de hoogte laat ingaan. Ik wil blijven groeien, ik ben na 20 jaar nog altijd gepassioneerd door het beroep van Skin Expert en zal daarom in de toekomst ook kijken wat Blooming voor mij kan betekenen.
Tamara Van Beethoven
De verkooptraining was top, veel nieuwe tips die ik in de praktijk ga toepassen. Merci Micheline voor de goede begeleiding!
Gwendolien De Cooman
Het was top! Ik heb heel veel bijgeleerd, een dikke dankjewel Micheline!
Vicky Schmitz