Jasmine

Jasmine is een ambitieuze duizendpoot met een passie voor marketing en sociale media. Zij studeerde aan Universiteit Antwerpen Communicatiewetenschappen en deed nadien nog een Master Organisatie en Management. Elk jaar blijft ze zichzelf bijscholen en heeft nu ook een postgraduaat digital business op zak.

 

Zij gelooft sterk in het vrouwelijk ondernemerschap en in je eigen verhaal vertellen. “Doen wat je graag doet, dat is het allerbelangrijkste. Werken vanuit je passie, vanuit jouw eigen unieke verhaal en dat doortrekken in alles dat is het liefste wat ik doe.”

 

Als mama van 3 weet zij als geen ander helikopterview te houden, voor uniformiteit en structuur te zorgen. Met een tasje cappuccino en goede muziek kan je haar ook steeds plezier doen. Na 9 jaar bij een internationaal cosmeticabedrijf te werken als eerst sales en nadien marketing manager is zij nu klaar om jouw zaak naar een hoger niveau te tillen.

 

“With great passion you can make the impossible happen.”

Daarom houden klanten van ons.

Ik heb al heel veel geleerd van Micheline. Ik heb al verschillende verkooptrainingen gevolgd die echt mijn zaak en mijn team versterkt hebben. Ik heb veel vertrouwen in Micheline, maar vooral Micheline zorgt ervoor dat je vertrouwen krijgt in jezelf. Je krijgt een energieboost die je omzetcijfer fors de hoogte laat ingaan. Ik wil blijven groeien, ik ben na 20 jaar nog altijd gepassioneerd door het beroep van Skin Expert en zal daarom in de toekomst ook kijken wat Blooming voor mij kan betekenen.
Tamara Van Beethoven
Het werkt echt! Ik ben thuis gekomen, heb alle ideeën van de dag toegepast in de zaak, alle producten goed gezet op de schappen. Wat heb je me vandaag veel kracht gegeven! Ik ben met de zaak op een punt gekomen dat er bepaalde zaken moeten veranderen, zowel voor mezelf als voor de zaak. Ik krijg beetje bij beetje de kracht en durf veranderingen door te voeren. Na vandaag weet ik dat verandering goed is en dat ik gewoon moet durven!! Een dikke merci voor alles Micheline.
Jolien Peeters
Het was top! Ik heb heel veel bijgeleerd, een dikke dankjewel Micheline!
Vicky Schmitz
De verkooptraining was top, veel nieuwe tips die ik in de praktijk ga toepassen. Merci Micheline voor de goede begeleiding!
Gwendolien De Cooman