Blooming verzorgt individuele en collectieve coachingtrajecten voor zelfstandigen, ondernemers, professionals en bedrijfsleiders, organiseert praktijkgerichte sales- en businesstrainingen en staat ondernemers op regelmatige basis bij met professioneel advies en inspiratie. Daarbij richten we ons in de eerste plaats op vrouwen en de specifieke obstakels waarmee ze te maken krijgen. Zo helpen we vrouwen uit hun comfortzone te komen zodat ze hun talenten ten volle kunnen ontwikkelen.

Op haar 21ste startte Micheline haar eigen schoonheidsinstituut, dat ze op korte tijd uitbouwde tot een bloeiende onderneming. Toen ze 10 jaar later aan de slag ging als accountmanager bij een groot cosmeticabedrijf slaagde ze er ook daar in om met haar visie en ondernemerstalent een sterke omzetstijging te realiseren.

In 2005 richtte ze haar eigen distributiebedrijf Saisons op dat uitgroeide tot de grootste cosmeticaleverancier voor professionals van het land. Voor haar heldere strategische visie – en het vermogen die om te zetten in resultaten – werd ze in 2015 beloond met een finaleplaats voor de Womed Award, dé bekroning voor vrouwelijk ondernemerstalent.

Ze voelt tendensen aan, weet wat er leeft onder de mensen en slaagt erin dat te vertalen naar een duidelijke visie voor je zaak. Via haar coachingsbedrijf Blooming deelt ze haar businessinzichten op een eigenzinnige en inspirerende manier. Ze richt zich in het bijzonder op vrouwelijke ondernemers en professionals die zichzelf willen ontwikkelen in zowel hun werk als op persoonlijk vlak, want bij Micheline draait alles om balans en gelukkig zijn in wat je doet. Haar doel: businessopportuniteiten ontdekken, ondernemingen laten groeien en mensen begeleiden naar persoonlijk geluk én professioneel succes.

Daarom houden klanten van ons.

Het werkt echt! Ik ben thuis gekomen, heb alle ideeën van de dag toegepast in de zaak, alle producten goed gezet op de schappen. Wat heb je me vandaag veel kracht gegeven! Ik ben met de zaak op een punt gekomen dat er bepaalde zaken moeten veranderen, zowel voor mezelf als voor de zaak. Ik krijg beetje bij beetje de kracht en durf veranderingen door te voeren. Na vandaag weet ik dat verandering goed is en dat ik gewoon moet durven!! Een dikke merci voor alles Micheline.
Jolien Peeters
Ik heb al heel veel geleerd van Micheline. Ik heb al verschillende verkooptrainingen gevolgd die echt mijn zaak en mijn team versterkt hebben. Ik heb veel vertrouwen in Micheline, maar vooral Micheline zorgt ervoor dat je vertrouwen krijgt in jezelf. Je krijgt een energieboost die je omzetcijfer fors de hoogte laat ingaan. Ik wil blijven groeien, ik ben na 20 jaar nog altijd gepassioneerd door het beroep van Skin Expert en zal daarom in de toekomst ook kijken wat Blooming voor mij kan betekenen.
Tamara Van Beethoven
De verkooptraining was top, veel nieuwe tips die ik in de praktijk ga toepassen. Merci Micheline voor de goede begeleiding!
Gwendolien De Cooman
Het was top! Ik heb heel veel bijgeleerd, een dikke dankjewel Micheline!
Vicky Schmitz