Visie

Vrouwen adviseren, inspireren en helpen groeien, zodat ze hun innerlijke kracht en passie vinden én ten volle kunnen ontwikkelen. Dat is waar Blooming voor staat. Het vertrekpunt zijn mensen en hun talenten. Wat wil je? Waar wil je naartoe? Wat is jouw droom?

 

Blooming gaat op zoek naar je sterktes en passies: waar ben je goed in en wat doet je hart sneller slaan? Met een pragmatische, hands-on aanpak -gebaseerd op onze eigen ervaring – helpen we je die optimaal te benutten en verder te ontwikkelen. Zo werken we samen aan je persoonlijke en professionele geluk, groei en succes.

Wat is coaching?

Het begrip coaching is afkomstig uit het Frans en verwees naar een koets of wagen waarmee iemand vervoerd werd. Het was de naam voor het besturen van de koets en staat voor het vervoeren van een persoon van waar hij was en naar waar hij wil.

Vandaag is coaching “Het begeleiden van een persoon van waar hij nu is en naar waar hij wil zijn”. De coach is begeleider, ondersteunend bij het afleggen van de weg.

Wat is consultancy?

Consultant is de Engelse vertaling van adviseur. Een consultant is een professional die zijn of haar expertise in dienst stelt van anderen.

Een consultant is een externe partij die deskundig advies geeft op gebieden waar de klant een deel expertise mist. Een consultant is een professional en expert, die gespecialiseerd is in een bepaald vakgebied.

 

Blooming combineert het beste van deze twee disciplines bij het begeleiden van haar klanten! 

Daarom houden klanten van ons.

Ik heb al heel veel geleerd van Micheline. Ik heb al verschillende verkooptrainingen gevolgd die echt mijn zaak en mijn team versterkt hebben. Ik heb veel vertrouwen in Micheline, maar vooral Micheline zorgt ervoor dat je vertrouwen krijgt in jezelf. Je krijgt een energieboost die je omzetcijfer fors de hoogte laat ingaan. Ik wil blijven groeien, ik ben na 20 jaar nog altijd gepassioneerd door het beroep van Skin Expert en zal daarom in de toekomst ook kijken wat Blooming voor mij kan betekenen.
Tamara Van Beethoven
Het werkt echt! Ik ben thuis gekomen, heb alle ideeën van de dag toegepast in de zaak, alle producten goed gezet op de schappen. Wat heb je me vandaag veel kracht gegeven! Ik ben met de zaak op een punt gekomen dat er bepaalde zaken moeten veranderen, zowel voor mezelf als voor de zaak. Ik krijg beetje bij beetje de kracht en durf veranderingen door te voeren. Na vandaag weet ik dat verandering goed is en dat ik gewoon moet durven!! Een dikke merci voor alles Micheline.
Jolien Peeters
Het was top! Ik heb heel veel bijgeleerd, een dikke dankjewel Micheline!
Vicky Schmitz
De verkooptraining was top, veel nieuwe tips die ik in de praktijk ga toepassen. Merci Micheline voor de goede begeleiding!
Gwendolien De Cooman