Marketingtraject

Een 3-daagse marketingtraject waarin ik je meeneem doorheen de kern van wie je bent en waar je voor staat, overheen hoe je sociale media kan inzetten en naar je website. We werken in een klein groepje van 6 personen zodat we van elkaar kunnen leren. Dag 1: de eerste stap Dag 2: sociale media Dag 3: website

Meer info & inschrijven

Reinvent Your Business

Wil jij groeien met je schoonheidsinstituut? Je krijgt nieuwe inzichten op het Reinvent Your Business congres! We praten over hoe het gedrag van de consument veranderd is en welke rol duurzaamheid hierin heeft. Je kan connecteren met collega's tijdens een verzorgde lunch.

Meer info & inschrijven

CHILL workshop

Voel jij je moe als je opstaat? Voel je je uitgeblust? Je bent prikkelbaarder en je energie staat op een laag pitje? Je voelt je overspoeld en overspannen? Je hebt het even allemaal gehad? Dan is deze workshop iets voor jou. Je leert om meer in harmonie te leven en work-life balans terug te vinden.

Meer info & inschrijven

Kleurrijk verkopen

Wil jij verkopen op een manier waar jij je goed bij voelt? Leer kleurrijk verkopen! Je leert hoe je je verkoop kunt afstemmen naargelang de klant haar persoonlijke ingesteldheid. Je maakt echte connecties met je klant en creëert daardoor meer omzet. Je leert het allemaal bij kleurrijk verkopen.

Meer info & inschrijven

Verkoop workshop

Voel jij je onzeker over hoe te verkopen in je schoonheidsinstituut? We gaan praktisch aan de slag. Hoe kan je meer verkopen? Waar plaats ik mijn producten? Ik leer hoe je met zelfvertrouwen kan verkopen en hoe je op een juiste manier kan adviseren.

Meer info & inschrijven

Groepscoaching

Als je nood hebt om samen met collega-ondernemers te leren en groeien dan is een groepscoaching iets voor jou. Ik neem je mee doorheen een programma van 5 sessies waarin we samen naar je zaak kijken. Je krijgt nieuwe inzichten waardoor jij en je instituut groeien.

Meer info & inschrijven

Reels workshop

Wil jij graag leren hoe je een reel moet maken? Video is niet meer weg te denken uit het sociale media landschap. Ik leer je stap voor stap hoe jij een reel kan maken, reik je nieuwe ideeën aan en samen gaan we aan de slag.

Meer info & inschrijven

Storytelling

Maak impact met jouw verhaal door aan sterke storytelling te doen. Wie is je doelgroep? Hoe ga je hen aanspreken? Wat is het doel van je verhaal? We gaan kijken naar wat jou drijft, waar jij voor staat en ik leer je hoe je dit kan doortrekken.

Meer info & inschrijven

Instagram

Heb jij het moeilijk met Instagram? Weet je niet goed waar te beginnen? In deze cursus leer je hoe je een sociale media content plan kan opstellen, hoe je een goede bio maakt, hoe je reels kan inzetten, hoe je stories kan maken,...

Meer info & inschrijven

Daarom houden klanten van ons.

Het werkt echt! Ik ben thuis gekomen, heb alle ideeën van de dag toegepast in de zaak, alle producten goed gezet op de schappen. Wat heb je me vandaag veel kracht gegeven! Ik ben met de zaak op een punt gekomen dat er bepaalde zaken moeten veranderen, zowel voor mezelf als voor de zaak. Ik krijg beetje bij beetje de kracht en durf veranderingen door te voeren. Na vandaag weet ik dat verandering goed is en dat ik gewoon moet durven!! Een dikke merci voor alles Micheline.
Jolien Peeters
Ik heb al heel veel geleerd van Micheline. Ik heb al verschillende verkooptrainingen gevolgd die echt mijn zaak en mijn team versterkt hebben. Ik heb veel vertrouwen in Micheline, maar vooral Micheline zorgt ervoor dat je vertrouwen krijgt in jezelf. Je krijgt een energieboost die je omzetcijfer fors de hoogte laat ingaan. Ik wil blijven groeien, ik ben na 20 jaar nog altijd gepassioneerd door het beroep van Skin Expert en zal daarom in de toekomst ook kijken wat Blooming voor mij kan betekenen.
Tamara Van Beethoven
De verkooptraining was top, veel nieuwe tips die ik in de praktijk ga toepassen. Merci Micheline voor de goede begeleiding!
Gwendolien De Cooman
Het was top! Ik heb heel veel bijgeleerd, een dikke dankjewel Micheline!
Vicky Schmitz