ARE YOU READY TO BLOOM?

COACHING & CONSULTANCY

COACHING & CONSULTANCY

Blooming verzorgt individuele en collectieve coachingtrajecten voor zelfstandigen, ondernemers, professionals en bedrijfsleiders, organiseert praktijkgerichte sales- en businesstrainingen en staat ondernemers op regelmatige basis bij met professioneel advies en inspiratie. Daarbij richten we ons in de eerste plaats op vrouwen en de specifieke obstakels waarmee ze te maken krijgen. Zo helpen we vrouwen uit hun comfortzone te komen zodat ze hun talenten ten volle kunnen ontwikkelen.

Insights Discovery

Insights Discovery

Insights Discovery is een toegankelijk kleurenmodel dat inzichten aanreikt over onszelf en anderen. De vier kleuren verwijzen naar gedragseigenschappen die we meestal het liefst of gemakkelijkst laten zien. De kleurentaal is gebaseerd op het gedachtegoed van Carl Gustav Jung. De Zwitserse psycholoog en psychiater introduceerde het concept van psychologische voorkeuren. Insights koppelt die voorkeuren aan 4 kleuren. Ze geven je op een aansprekende manier inzicht, in je eigen reacties en gedrag van jezelf en anderen. Helpen je om te begrijpen waarom andere mensen heel ander gedrag laten zien en hoe je ermee kan omgaan.

SALES TRAINING & TEAMWORKSHOPS

SALES TRAINING & TEAMWORKSHOPS

Boost jouw verkoop door een Blooming sales training en begeleiding. Onze aanpak zorgt voor resultaten op korte termijn. We organiseren de training op maat naar jouw behoefte. Voor wie? Ondernemende vrouwen met een zaak die meer willen verkopen B to C. Bedrijven met een sales team van account managers. Hiervoor hebben we een specifiek programma B to B. Verkooptraining voor salesmanagers.