"Ongelooflijk hoe ze mij van onzekere ondernemer naar zelfzekere ondernemer heeft gebracht."

Hi Lieve Micheline,
Kan een afbeelding zijn van 1 persoon
Als ik nooit had beslist om te investeren in mezelf als ondernemer zou ik nooit hebben gestaan waar ik op deze dag sta. Je kan je zaak met nog zoveel passie voor je vak uitoefenen, wie wil groeien als ondernemer of als zaak moet durven investeren om zo meer groei te creëren.
Toen Micheline op mijn pad kwam was ze eerst en vooral een groot voorbeeld. Een vrouw die weet wat ze wil, in haar kracht staat en weet van aanpakken. Ongelooflijk hoe ze mij van onzekere ondernemer naar zelfzekere ondernemer heeft gebracht. Ze leerde me de zakelijke manier van denken en werken.
Micheline is een uiterst lieve en begripvolle vrouw die ook als het minder gaat je steeds blijft motiveren om het beste uit jezelf te halen.
Het hart op de juiste plaats en bakken aan kennis waarmee zij als geen ander weet hoe je bepaalde zaken die je als ondernemer tegenkomt dient aan te pakken.
Als ik eerder had geweten wat voor impact zij had gehad op mij en mijn zaak had ik nooit zo lang gewacht om hierin te investeren.
Liefs Stefanie
Beautique

"Door onze samenwerking heb ik veel meer rust gekregen in men hoofd de weg waar ik naartoe wil is duidelijker geworden. Je hebt me zelfvertrouwen gegeven. Het voelt zo goed aan om te weten welk doel je voor ogen hebt, daarvoor te werken."

Kan een afbeelding zijn van 1 persoon, cosmetica en binnen

Dag Micheline,

Al heel erg lang kennen we elkaar. Op 17 maart al 14 jaar ?. Piepjong begon ik te werken bij je in de firma van Saisons.

Als een klein eendje onder de vleugels van die mooie zwaan. Van in het begin hadden we samen een klik. Zonder woorden maar met 1 blik kunnen wij elkaar verstaan en begrijpen. Heel erg veel dingen heb je me gaande weg geleerd.

Toen jij begon met Blooming wist ik direct dat dit een succes ging worden.
Zelf dacht ik dit niet nodig te hebben. Ik dacht in al die jaren alles al wel geleerd te hebben van jou. Maar het tegendeel is zeker en vast bewezen. In het voorbije jaar heb je me laten stilstaan. Laten voelen wat ik wil en waar ik naartoe wil met mijn zaak.
Je hebt me uit men coconneke genomen op mijn pauze knop gaan staan en me doen voelen.

Wat ik heb mogen ervaren en hoeveel inzichten je me hebt gegeven is prachtig. Door onze samenwerking heb ik veel meer rust gekregen in men hoofd de weg waar ik naartoe wil is duidelijker geworden. Je hebt me zelfvertrouwen gegeven. Het voelt zo goed aan om te weten welk doel je voor ogen hebt, daarvoor te werken.

Het is heerlijk om een klankbord te hebben naar iemand die luistert waar je meezit en iemand die probeert mee te denken naar de mogelijkheden die er zijn. Op het niveau dat ik wil bereiken of op een manier waar ikzelf naartoe wil.

Een heel oprechte dank je wel!

Lieve groetjes

Isabelle,

Pureskin Beauty Center

"toch ben je erin geslaagd om mij een nog meer positieve kijk te geven op mezelf, mijn zaak maar vooral IN mezelf, daar ben ik je heel dankbaar voor."

Kan een afbeelding zijn van 1 persoon, bril en binnen
Liefste Micheline,
Met dit schrijven wil je bedanken voor het prachtig BLOOMING traject dat ik bij jou heb gevolgd, wetende dat dit wel het eerste en zeker NIET het laatste zal zijn.?
Ik kan het niet beter omschrijven dan: een’ ECHTE AANRADER’
Tijdens de ‘corona’periode ben ik gestart met jouw sessie, al snel voelde ik dat jij, met al je professionele tools, mij door die bizarre onzekere tijd ging coachen en ja het is je meer dan ook gelukt!!!!
Er werd gestart met ‘Insight discovery’ voor mij een heel moeilijke materie en toch ben je erin geslaagd om mij een nog meer positieve kijk te geven op mezelf, mijn zaak maar vooral IN mezelf, daar ben ik je heel dankbaar voor.
Het was een traject tot in de puntjes verzorgd (zo ken ik je al heel veel jaren), heel professioneel, persoonlijk en OP MAAT.
Zelfzekerder ,met veel energie en zelvertrouwen ga ik Sanitas een iets andere maar nog mooiere uitstraling geven!
Nu ben ik bijna klaar om te(her) starten aan SANITAS, Deel 2 : nieuwe inzichten, een iets andere aanpak ,een nieuwe visie, een tal van nieuwigheden…. het nieuwe Sanitas: medisch esthetisch instituut is geboren!
En dit allemaal dankzij Corona, toch nog iets positief teweeg gebracht!
Micheline, dank je wel om mij op weg te helpen naar een mooi succesvolle toekomst!
Je bent een toppertje!
Heel veel liefs
Anne-Lies Schoolmeesters
Sanitas

"Jouw persoonlijke coachings lieten niet enkel Het Schoonheidshuisje groeien maar veranderde mij ook als persoon…"

Beste Micheline,Kan een afbeelding zijn van 3 mensen, staande mensen en binnen
12 jaar geleden was onze eerste ontmoeting, ik kwam bij jou aankloppen met een bang en onzeker hartje…
Ik had namelijk net een zeer grote investering gedaan voor een op die moment “zinkend schip” …
Vanaf deze eerste ontmoeting stond jij mij bij met woord en daad, je gaf me alle kansen.
Als zo een zakenvrouw, die op haar eentje de marktleider in België werd, in jou geloofde, dan kon je niet anders als klimmen!
Ik wil je hiervoor zo graag bedanken want dit is niet zomaar vanzelfsprekend ❤️
Alle jaren die daarop volgden waren niet anders, jouw motivatie , passie , innovatie, tips & Tricks werden ten harte genomen en Het Schoonheidshuisje groeide en groeide…
De dag dat “Blooming” ontstond heb ik ook geen seconde getwijfeld om deze trajecten te volgen.
Jouw persoonlijke coachings lieten niet enkel Het Schoonheidshuisje groeien maar veranderde mij ook als persoon…
Jouw grootste les is steeds “de koe bij de horens te vatten” en vol positiviteit door te gaan… Dit begint bij het geloven in jezelf… Die drive gaf je elk van jouw cursisten! Je haalt ze ze zo uit ?
Lieve Micheline, bedankt voor jouw steun, bedankt dat je in me geloofde, bedankt voor jouw vriendschap van de afgelopen 12 jaar, maar vooral bedankt voor alles wat je mij hebt bijgebracht !
Warme Groetjes Britt
Het Schoonheidshuisje

"Onze samenwerking met Blooming Consultancy heeft ons nog meer inzichten gegeven."

Onze samenwerking met Blooming Consultancy heeft ons nog meer inzichten gegeven. Onze zaak is de voorbije 14 jaar alleen maar in stijgende lijn gegaan waarvan de laatste jaren enorm waren toegenomen. Toch was coaching zeer welkom om ons nog bij te sturen in zaken die je zelf niet ziet omdat je er te dicht op zit.
Tijdens ons traject gaf Micheline aan om onze capaciteiten nog meer te gaan uitbouwen.
We brainstormden hier samen over en zij hield rekening met ons concept en onze noden,
nog meer gaan groeien maar niet ten koste van onszelf en onze klanten.
Ondertussen is onze uitbreiding nog volop in aanbouw maar dat weerhield ons niet om toch al van start te gaan.
Zo zijn we nu 1,5 maand bezig met ons nieuw traject en het heeft al een enorm succes. ??
Ook nu is de coaching met Blooming zeer voornaam om ons te gaan begeleiden om niets over het hoofd te zien en ons op tijd bij te sturen waar nodig.
Dankjewel Micheline om ons te begeleiden en steeds te boosten met de coaching ! ??
Lies en Bart van Zenergie

"Blooming heeft in de afgelopen 3 jaar op verschillende vlakken heel veel voor me betekend!"

Kan een afbeelding zijn van 3 mensen, staande mensen en binnen
Zowel persoonlijk als professioneel geeft Micheline de perfecte ondersteuning en begeleiding. Het insight discovery traject was een enorme eye opener, ik ben er niet alleen mezelf tegen gekomen maar heb er mezelf beter leren kennen en geleerd dat je best trots mag zijn met je eigen persoonlijkheid. Wat maakt dat je zoveel sterker op je benen staat en het je de kracht geeft om te vechten en door te gaan!
Liefs, Jolien
Schoonheidsinstituut Jolie

"Ik ben zo gegroeid, de cursussen die je me gaf, gaven me zoveel inspiratie en ging het een keertje niet goed je hielp me er steeds weer door met je gouden raad."

Hallo Micheline,
Ik heb bij jou al heel wat cursussen gevolgd en nu de laatste was Insights Discovery. Vroeger dacht ik dat altijd uren in mijn vertrouwd plekje, mijn cabine moest zitten. Maar toen kwam corona en kreeg ik de tijd om me te verdiepen in jouw trajecten. Wat ben ik blij deze gevolgd te hebben ik ben hiermee zo gegroeid, de cursussen die je me gaf, gaven me zoveel inspiratie en ging het een keertje niet goed je hielp me er steeds weer door met je gouden raad. Dank je wel met te helpen bij de dingen die ik het liefste doe. Micheline je bent een topper dank je wel?? Ik kan zeggen een aanrader voor iedereen!
Hedwig Coppé

"Micheline zorgt ervoor dat je vertrouwen krijgt in jezelf."

Ik heb al heel veel geleerd van Micheline. Ik heb al verschillende verkooptrainingen gevolgd die echt mijn zaak en mijn team versterkt hebben. Ik heb veel vertrouwen in Micheline, maar vooral Micheline zorgt ervoor dat je vertrouwen krijgt in jezelf. Je krijgt een energieboost die je omzetcijfer fors de hoogte laat ingaan.

Ik wil blijven groeien, ik ben na 20 jaar nog altijd gepassioneerd door het beroep van Skin Expert en zal daarom in de toekomst ook kijken wat Blooming voor mij kan betekenen.

Tamara Van Beethoven

"Je krijgt een energieboost die je verkoopcijfers fors de hoogte laten ingaan."

Ik wil dat Perle d’eau een centrum is waar mensen naartoe komen voor  professioneel huidadvies en verzorging. Om dit te bereiken heb ik een sterk team nodig én een sterk product. We zijn overtuigd dat we met Germaine de Capuccini een super product hebben en de juiste ondersteuning. Mijn team en ikzelf volgen verschillende dagen per jaar bijscholingen zodat we altijd onze kennis kunnen blijven bijschaven.

Als zaakvoerster is het ook fijn om open en op een constructieve manier ideeën uit te wisselen, kennis te delen, … kortom een fijne babbel te hebben met collega’s. De ronde tafel gesprekken, in een aangenaam kader en met een heerlijke lunch, daar kijk ik steeds enorm naar uit! Mijn tijd is mij kostbaar, het is dan ook heel fijn dat zowel de workshops, opleidingen, ronde tafel gesprekken, beursbezoeken,… perfect georganiseerd worden door Saisons. Top! Ik wil blijven groeien en ben na 20 jaar nog altijd gepassioneerd door het beroep van Skin Expert en zal daarom in de toekomst ook zeker bekijken wat Blooming voor mij kan betekenen. Ik heb al heel veel geleerd van Micheline, heb al verschillende verkoopstrainingen gevolgd die mijn zaak en mijn team echt hebben versterkt. Ik heb veel vertrouwen in Micheline en ze zorgt ervoor dat je vertrouwen krijgt in jezelf, je krijgt een energieboost die je verkoopcijfers fors de hoogte laten ingaan.

Wat is de maatstaf om je succes te meten? Soms is het belangrijk om samen met de juiste coach naar je zaak te kijken. Soms is het belangrijk om te kijken waar je voor staat? Wat maakt dat Perle d’eau succes heeft? Ik heb me altijd laten begeleiden, ik hou mijn kennis up to date en ben leergierig. Zoals de slogan van Saisons zegt: “Growing together”.

Tamara, Perle d'eau - Westerlo

"De Blooming-dagen zijn dankbaar, verhelderend, leerrrijk, inspirerend, authentiek, positief, veelbelovend en daadwerkelijk."

Skin Esthetiek is een allround schoonheidssalon dat opgestart is in 2000 en waar ik, Katrien Sterckx, als zaakvoerder ondertussen samenwerk met 3 schoonheidsexperten. Een laserontharingdeskundige, permanente make-upexperte en een ladybarber. Een goeddraaiend instituut waar ik de tweede plaats behaalde in de Wedstrijd Schoonheidsspecialiste Van Het Jaar 2019. Een titel waar ik erg trots op ben!

En toch.. , bots ik ook op moeilijkheden en trap ik in valkuilen die ik niet zie aankomen. Dat komt omdat je vaak ‘te kort’ op je zaak zit te werken. Je mist een beetje het totaalplaatje .. maar dan is er Micheline! Een zakenvrouw die jou helpt om met andere ogen naar je obstakels te kijken. En je letterlijk uit je comfortzone haalt om je werkpunten aan te pakken. De Blooming-dagen zijn dankbaar, verhelderend, leerrrijk, inspirerend, authentiek, positief, veelbelovend en daadwerkelijk. Tips en tricks die ze je aanreikt, helpen! Ze maken echt het verschil in je dagdagelijkse bestuur van je business. Het bosten op problemen is niet erg, maar er blijven naast kijken en ze negeren wel.

Micheline en Blooming zijn een TOP-duo in het helpen naar je innerlijke kracht als vrouw, het ontwikkelen van je eigen ondernemingszin en het leren kijken naar je bedrijf als een onderneemster. De mooiste zin die ik van Micheline hoor is : ‘Durf in je kracht te gaan staan als vrouwelijk onderneemster’. En dat bewijst ze keer op keer met BLOOMING!

Katrien Sterckx, Skin Esthetiek - Tervuren

"De verkoopstrainingen gegeven door Micheline hebben zeker bijgedragen tot het bloeien en groeien van mijn zaak!"

Micheline, dank je wel voor de leerrijke trainingen, de boeiende rondetafelgesprekken en alle steun die je mij hebt gegeven. Je positiviteit, gedrevenheid, professionaliteit en vooral je enthousiasme, daar kijk ik steeds naar op. De nieuwe ideeën, de juiste aanpak voor een verkoopsgesprek, de omgang met klanten en vooral de hele rugzak met tips en tricks die jij me geeft tijdens trainingen, worden nadien met veel moed en motivatie toegepast. Dat het lukt maakt me natuurlijk heel happy!!

Dankzij jouw hulp en mijn inzet heb ik een fantastisch bloeiende zaak waar ik heel trots op ben. De verkoopstrainingen, rondetafelsesssies, … echte aanraders! Ik kijk al uit naar Blooming!

Dank je wel Micheline !

Annelies, Sanitas - Gelrode

"Ik ben zelfzekerder en dat straal ik ook uit naar mijn klanten!"

Ik moet toegeven, ik stond sceptisch tegenover de verkoopstraining en dacht dat het allemaal maar praatjes waren voor personen die het gewoon goed konden uitleggen. De meer assertieve mensen, terwijl ik van nature nogal verlegen ben.  Ik heb je dan ook veel vragen gesteld en je het wat lastig gemaakt, maar je enthousiasme en vastberadenheid bleven de overhand hebben! Heeeel aanstekelijk.

Bij thuiskomst was het mijn eerste missie de producten beter verkopen.  De eerste werkdag probeerde ik de technieken uit, en weet je wat: het was al direct prijs, ze kocht het product!!! Ik dacht bij mezelf, dit is gewoon geluk hebben! Maar onder het ‘yes’-gevoel, deed ik verder en nu op het einde van de week hebben 8 op de 10 mensen iets gekocht, met in gedachte een ‘nee’ is niet persoonlijk en ben er zeker van dat ze voor de producten nog wel terug komen! Zo blij dat sommige 3 stuks kochten en omzet, floep, zo de hoogte in.

Ik ben zelfzekerder en dat straal ik uit naar mijn klanten, die dan op hun beurt meer vertrouwen hebben en dus meer gaan luisteren naar het advies. Dank je wel!

Ellen, Huidverbeteringsinstituut La Bellezza - Zevenbergen (NL)

"Micheline en haar bloeiende onderneming bieden het totaalplaatje voor een succesvol verhaal."

Reeds 11 jaar ben ik trouwe klant bij Germaine de Capuccini en steeds opnieuw kijk ik uit naar de boeiende verkoopstrainingen en ronde tafel sessies. Ze bieden me telkens nieuwigheden en leerrijke informatie die ik kan meenemen naar het schoonheidsinstituut en onze wellnessafdeling om toch dat tikkeltje extra aan de klant te kunnen aanbieden. Micheline is een hartelijke vrouw met passie en liefde voor haar vak, die weet van aanpakken, met een enorme kennis van de beauty- en wellnesswereld. Ze laat een zeer positieve invloed na bij elke samenkomst. Ik ga steeds met een gemotiveerd gevoel naar huis en krijg, mede door haar enthousiasme, een grote ondernemingsboost! Ze is een voorbeeld voor elke schoonheidsspecialiste, met heel wat capaciteiten en kennis.  Ze biedt een luisterend oor en luistert graag naar de noden van een schoonheidsspecialiste.

Anja De Wijngaert, Zensation - Heist-op-den-Berg

"Ik ben zeer enthousiast en verrast."

Browneyes bestaat al meer dan 12 jaar en is uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf met 6 schoonheidsspecialisten. Het uitvoeren van het vak is de basis om de klanten tevreden te houden maar er komt meer kijken bij het runnen van een bedrijf. De uitdaging start en de vragen ontstaan, deze kunnen we wegstoppen en gewoon doorgaan of we kunnen zoeken naar verbetering. Ik, Jolanda Dekker, ben als zaakvoerster altijd op zoek naar de beste producten en behandelingen maar ook naar het optimaal leiden van een team en bedrijf. Inmiddels ben ik gestart met een coaching sessie bij Blooming. Micheline is een vrouw met veel ervaring, die graag haar kennis deelt en motiveert. Dat is precies wat ik nodig heb! Ze geeft mij de handvaten om verder te groeien, de nodige uitdagingen om het team op een positieve en goede manier bij te sturen. Ook leert ze me de kneepjes van het vak ivm de verkoop tijdens behandelingen, het is nou eenmaal een zeer belangrijk onderdeel om resultaten, en dus positieve klanten, te boeken. Tijdens een ronde tafel sessie komen er verschillende schoonheidsspecialisten met allerlei achtergronden bij elkaar met vragen en mooie oplossingen. Het geeft zin om met volle moed terug te keren naar de praktijk en alle tips en tricks meteen in te zetten of uit te werken. Een duidelijk beeld is het ‘grow together’ waarbij je merkt dat deze spirit werkt en doeltreffend is. Kortom: Leer jezelf kennen, je personeel en klanten en ervaar wat dit met je doet!

Jolanda Dekker, Browneyes - Sliedrecht (NL)

Daarom houden klanten van ons.

Blooming heeft in de afgelopen 3 jaar op verschillende vlakken heel veel voor me betekend! Zowel persoonlijk als professioneel geeft Micheline de perfecte ondersteuning en begeleiding. Het insight discovery traject was een enorme eye opener, ik ben er niet alleen mezelf tegen gekomen maar heb er mezelf beter leren kennen en geleerd dat je best trots mag zijn met je eigen persoonlijkheid. Wat maakt dat je zoveel sterker op je benen staat en het je de kracht geeft om te vechten en door te gaan!
Jolien van Schoonheidsinstituut Jolie
De verkooptraining was top, veel nieuwe tips die ik in de praktijk ga toepassen. Merci Micheline voor de goede begeleiding!
Gwendolien De Cooman
Onze samenwerking met Blooming Consultancy heeft ons nog meer inzichten gegeven. Onze zaak is de voorbije 14 jaar alleen maar in stijgende lijn gegaan waarvan de laatste jaren enorm waren toegenomen. Toch was coaching zeer welkom om ons nog bij te sturen in zaken die je zelf niet ziet omdat je er te dicht op zit. Tijdens ons traject gaf Micheline aan om onze capaciteiten nog meer te gaan uitbouwen. We brainstormden hier samen over en zij hield rekening met ons concept en onze noden,
nog meer gaan groeien maar niet ten koste van onszelf en onze klanten.
Lies en Bart van Zenergie
Het werkt echt! Ik ben thuis gekomen, heb alle ideeën van de dag toegepast in de zaak, alle producten goed gezet op de schappen. Wat heb je me vandaag veel kracht gegeven! Ik ben met de zaak op een punt gekomen dat er bepaalde zaken moeten veranderen, zowel voor mezelf als voor de zaak. Ik krijg beetje bij beetje de kracht en durf veranderingen door te voeren. Na vandaag weet ik dat verandering goed is en dat ik gewoon moet durven!! Een dikke merci voor alles Micheline.
Jolien Peeters
Ik heb al heel veel geleerd van Micheline. Ik heb al verschillende verkooptrainingen gevolgd die echt mijn zaak en mijn team versterkt hebben. Ik heb veel vertrouwen in Micheline, maar vooral Micheline zorgt ervoor dat je vertrouwen krijgt in jezelf. Je krijgt een energieboost die je omzetcijfer fors de hoogte laat ingaan. Ik wil blijven groeien, ik ben na 20 jaar nog altijd gepassioneerd door het beroep van Skin Expert en zal daarom in de toekomst ook kijken wat Blooming voor mij kan betekenen.
Tamara Van Beethoven
Met dit schrijven wil ik je bedanken voor het prachtig BLOOMING traject dat ik bij jou heb gevolgd, wetende dat dit wel het eerste en zeker NIET het laatste zal zijn. Ik kan het niet beter omschrijven dan: een ‘ECHTE AANRADER’. Er werd gestart met ‘Insight discovery’ voor mij een heel moeilijke materie en toch ben je erin geslaagd om mij een nog meer positieve kijk te geven op mezelf, mijn zaak maar vooral IN mezelf, daar ben ik je heel dankbaar voor. Het was een traject tot in de puntjes verzorgd, heel professioneel, persoonlijk en OP MAAT. Zelfzekerder, met veel energie en zelfvertrouwen ga ik Sanitas een iets andere maar nog mooiere uitstraling geven!
Anne-Lies van Sanitas
Wat ben ik blij jouw coachingtraject gevolgd te hebben ik ben hiermee zo gegroeid, de cursussen die je me gaf, gaven me zoveel inspiratie en ging het een keertje niet goed je helpte me er steeds weer door met je gouden raad. Dank je wel met te helpen bij de dingen die ik het liefste doe. Micheline je bent een topper dank je wel. Ik kan zeggen een aanrader voor iedereen!Hed
Hedwig Coppé
Toen Micheline op mijn pad kwam was ze eerst en vooral een groot voorbeeld. Een vrouw die weet wat ze wil, in haar kracht staat en weet van aanpakken. Ongelooflijk hoe ze mij van onzekere ondernemer naar zelfzekere ondernemer heeft gebracht. Ze leerde me de zakelijke manier van denken en werken. Micheline is een uiterst lieve en begripvolle vrouw die ook als het minder gaat je steeds blijft motiveren om het beste uit jezelf te halen. Het hart op de juiste plaats en bakken aan kennis waarmee zij als geen ander weet hoe je bepaalde zaken die je als ondernemer tegenkomt dient aan te pakken.
Stefanie van Beautique
Het was top! Ik heb heel veel bijgeleerd, een dikke dankjewel Micheline!
Vicky Schmitz
Jouw persoonlijke coachings lieten niet enkel Het Schoonheidshuisje groeien maar veranderde mij ook als persoon… Jouw grootste les is steeds “de koe bij de horens te vatten” en vol positiviteit door te gaan… Dit begint bij het geloven in jezelf… Die drive gaf je elk van jouw cursisten! Je haalt ze ze zo uit. Lieve Micheline, bedankt voor jouw steun, bedankt dat je in me geloofde, bedankt voor jouw vriendschap van de afgelopen 12 jaar, maar vooral bedankt voor alles wat je mij hebt bijgebracht ! #jebentdeallerbeste
Britt van Het Schoonheidshuisje