"De Blooming-dagen zijn dankbaar, verhelderend, leerrrijk, inspirerend, authentiek, positief, veelbelovend en daadwerkelijk."

Skin Esthetiek is een allround schoonheidssalon dat opgestart is in 2000 en waar ik, Katrien Sterckx, als zaakvoerder ondertussen samenwerk met 3 schoonheidsexperten. Een laserontharingdeskundige, permanente make-upexperte en een ladybarber. Een goeddraaiend instituut waar ik de tweede plaats behaalde in de Wedstrijd Schoonheidsspecialiste Van Het Jaar 2019. Een titel waar ik erg trots op ben!

En toch.. , bots ik ook op moeilijkheden en trap ik in valkuilen die ik niet zie aankomen. Dat komt omdat je vaak ‘te kort’ op je zaak zit te werken. Je mist een beetje het totaalplaatje .. maar dan is er Micheline! Een zakenvrouw die jou helpt om met andere ogen naar je obstakels te kijken. En je letterlijk uit je comfortzone haalt om je werkpunten aan te pakken. De Blooming-dagen zijn dankbaar, verhelderend, leerrrijk, inspirerend, authentiek, positief, veelbelovend en daadwerkelijk. Tips en tricks die ze je aanreikt, helpen! Ze maken echt het verschil in je dagdagelijkse bestuur van je business. Het bosten op problemen is niet erg, maar er blijven naast kijken en ze negeren wel.

Micheline en Blooming zijn een TOP-duo in het helpen naar je innerlijke kracht als vrouw, het ontwikkelen van je eigen ondernemingszin en het leren kijken naar je bedrijf als een onderneemster. De mooiste zin die ik van Micheline hoor is : ‘Durf in je kracht te gaan staan als vrouwelijk onderneemster’. En dat bewijst ze keer op keer met BLOOMING!

Katrien Sterckx, Skin Esthetiek - Tervuren

"Ik ben zeer enthousiast en verrast."

Browneyes bestaat al meer dan 12 jaar en is uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf met 6 schoonheidsspecialisten. Het uitvoeren van het vak is de basis om de klanten tevreden te houden maar er komt meer kijken bij het runnen van een bedrijf. De uitdaging start en de vragen ontstaan, deze kunnen we wegstoppen en gewoon doorgaan of we kunnen zoeken naar verbetering. Ik, Jolanda Dekker, ben als zaakvoerster altijd op zoek naar de beste producten en behandelingen maar ook naar het optimaal leiden van een team en bedrijf. Inmiddels ben ik gestart met een coaching sessie bij Blooming. Micheline is een vrouw met veel ervaring, die graag haar kennis deelt en motiveert. Dat is precies wat ik nodig heb! Ze geeft mij de handvaten om verder te groeien, de nodige uitdagingen om het team op een positieve en goede manier bij te sturen. Ook leert ze me de kneepjes van het vak ivm de verkoop tijdens behandelingen, het is nou eenmaal een zeer belangrijk onderdeel om resultaten, en dus positieve klanten, te boeken. Tijdens een ronde tafel sessie komen er verschillende schoonheidsspecialisten met allerlei achtergronden bij elkaar met vragen en mooie oplossingen. Het geeft zin om met volle moed terug te keren naar de praktijk en alle tips en tricks meteen in te zetten of uit te werken. Een duidelijk beeld is het ‘grow together’ waarbij je merkt dat deze spirit werkt en doeltreffend is. Kortom: Leer jezelf kennen, je personeel en klanten en ervaar wat dit met je doet!

Jolanda Dekker, Browneyes - Sliedrecht (NL)

"Micheline en haar bloeiende onderneming bieden het totaalplaatje voor een succesvol verhaal."

Reeds 11 jaar ben ik trouwe klant bij Germaine de Capuccini en steeds opnieuw kijk ik uit naar de boeiende verkoopstrainingen en ronde tafel sessies. Ze bieden me telkens nieuwigheden en leerrijke informatie die ik kan meenemen naar het schoonheidsinstituut en onze wellnessafdeling om toch dat tikkeltje extra aan de klant te kunnen aanbieden. Micheline is een hartelijke vrouw met passie en liefde voor haar vak, die weet van aanpakken, met een enorme kennis van de beauty- en wellnesswereld. Ze laat een zeer positieve invloed na bij elke samenkomst. Ik ga steeds met een gemotiveerd gevoel naar huis en krijg, mede door haar enthousiasme, een grote ondernemingsboost! Ze is een voorbeeld voor elke schoonheidsspecialiste, met heel wat capaciteiten en kennis.  Ze biedt een luisterend oor en luistert graag naar de noden van een schoonheidsspecialiste.

Anja De Wijngaert, Zensation - Heist-op-den-Berg

"Ik ben zelfzekerder en dat straal ik ook uit naar mijn klanten!"

Ik moet toegeven, ik stond sceptisch tegenover de verkoopstraining en dacht dat het allemaal maar praatjes waren voor personen die het gewoon goed konden uitleggen. De meer assertieve mensen, terwijl ik van nature nogal verlegen ben.  Ik heb je dan ook veel vragen gesteld en je het wat lastig gemaakt, maar je enthousiasme en vastberadenheid bleven de overhand hebben! Heeeel aanstekelijk.

Bij thuiskomst was het mijn eerste missie de producten beter verkopen.  De eerste werkdag probeerde ik de technieken uit, en weet je wat: het was al direct prijs, ze kocht het product!!! Ik dacht bij mezelf, dit is gewoon geluk hebben! Maar onder het ‘yes’-gevoel, deed ik verder en nu op het einde van de week hebben 8 op de 10 mensen iets gekocht, met in gedachte een ‘nee’ is niet persoonlijk en ben er zeker van dat ze voor de producten nog wel terug komen! Zo blij dat sommige 3 stuks kochten en omzet, floep, zo de hoogte in.

Ik ben zelfzekerder en dat straal ik uit naar mijn klanten, die dan op hun beurt meer vertrouwen hebben en dus meer gaan luisteren naar het advies. Dank je wel!

Ellen, Huidverbeteringsinstituut La Bellezza - Zevenbergen (NL)

"Je krijgt een energieboost die je verkoopcijfers fors de hoogte laten ingaan."

Ik wil dat Perle d’eau een centrum is waar mensen naartoe komen voor  professioneel huidadvies en verzorging. Om dit te bereiken heb ik een sterk team nodig én een sterk product. We zijn overtuigd dat we met Germaine de Capuccini een super product hebben en de juiste ondersteuning. Mijn team en ikzelf volgen verschillende dagen per jaar bijscholingen zodat we altijd onze kennis kunnen blijven bijschaven.

Als zaakvoerster is het ook fijn om open en op een constructieve manier ideeën uit te wisselen, kennis te delen, … kortom een fijne babbel te hebben met collega’s. De ronde tafel gesprekken, in een aangenaam kader en met een heerlijke lunch, daar kijk ik steeds enorm naar uit! Mijn tijd is mij kostbaar, het is dan ook heel fijn dat zowel de workshops, opleidingen, ronde tafel gesprekken, beursbezoeken,… perfect georganiseerd worden door Saisons. Top! Ik wil blijven groeien en ben na 20 jaar nog altijd gepassioneerd door het beroep van Skin Expert en zal daarom in de toekomst ook zeker bekijken wat Blooming voor mij kan betekenen. Ik heb al heel veel geleerd van Micheline, heb al verschillende verkoopstrainingen gevolgd die mijn zaak en mijn team echt hebben versterkt. Ik heb veel vertrouwen in Micheline en ze zorgt ervoor dat je vertrouwen krijgt in jezelf, je krijgt een energieboost die je verkoopcijfers fors de hoogte laten ingaan.

Wat is de maatstaf om je succes te meten? Soms is het belangrijk om samen met de juiste coach naar je zaak te kijken. Soms is het belangrijk om te kijken waar je voor staat? Wat maakt dat Perle d’eau succes heeft? Ik heb me altijd laten begeleiden, ik hou mijn kennis up to date en ben leergierig. Zoals de slogan van Saisons zegt: “Growing together”.

Tamara, Perle d'eau - Westerlo

"De verkoopstrainingen gegeven door Micheline hebben zeker bijgedragen tot het bloeien en groeien van mijn zaak!"

Micheline, dank je wel voor de leerrijke trainingen, de boeiende rondetafelgesprekken en alle steun die je mij hebt gegeven. Je positiviteit, gedrevenheid, professionaliteit en vooral je enthousiasme, daar kijk ik steeds naar op. De nieuwe ideeën, de juiste aanpak voor een verkoopsgesprek, de omgang met klanten en vooral de hele rugzak met tips en tricks die jij me geeft tijdens trainingen, worden nadien met veel moed en motivatie toegepast. Dat het lukt maakt me natuurlijk heel happy!!

Dankzij jouw hulp en mijn inzet heb ik een fantastisch bloeiende zaak waar ik heel trots op ben. De verkoopstrainingen, rondetafelsesssies, … echte aanraders! Ik kijk al uit naar Blooming!

Dank je wel Micheline !

Annelies, Sanitas - Gelrode

"Micheline zorgt ervoor dat je vertrouwen krijgt in jezelf."

Ik heb al heel veel geleerd van Micheline. Ik heb al verschillende verkooptrainingen gevolgd die echt mijn zaak en mijn team versterkt hebben. Ik heb veel vertrouwen in Micheline, maar vooral Micheline zorgt ervoor dat je vertrouwen krijgt in jezelf. Je krijgt een energieboost die je omzetcijfer fors de hoogte laat ingaan.

Ik wil blijven groeien, ik ben na 20 jaar nog altijd gepassioneerd door het beroep van Skin Expert en zal daarom in de toekomst ook kijken wat Blooming voor mij kan betekenen.

Tamara Van Beethoven

Daarom houden klanten van ons.

Het werkt echt! Ik ben thuis gekomen, heb alle ideeën van de dag toegepast in de zaak, alle producten goed gezet op de schappen. Wat heb je me vandaag veel kracht gegeven! Ik ben met de zaak op een punt gekomen dat er bepaalde zaken moeten veranderen, zowel voor mezelf als voor de zaak. Ik krijg beetje bij beetje de kracht en durf veranderingen door te voeren. Na vandaag weet ik dat verandering goed is en dat ik gewoon moet durven!! Een dikke merci voor alles Micheline.
Jolien Peeters
Ik heb al heel veel geleerd van Micheline. Ik heb al verschillende verkooptrainingen gevolgd die echt mijn zaak en mijn team versterkt hebben. Ik heb veel vertrouwen in Micheline, maar vooral Micheline zorgt ervoor dat je vertrouwen krijgt in jezelf. Je krijgt een energieboost die je omzetcijfer fors de hoogte laat ingaan. Ik wil blijven groeien, ik ben na 20 jaar nog altijd gepassioneerd door het beroep van Skin Expert en zal daarom in de toekomst ook kijken wat Blooming voor mij kan betekenen.
Tamara Van Beethoven
De verkooptraining was top, veel nieuwe tips die ik in de praktijk ga toepassen. Merci Micheline voor de goede begeleiding!
Gwendolien De Cooman
Het was top! Ik heb heel veel bijgeleerd, een dikke dankjewel Micheline!
Vicky Schmitz